kontakt (pošlji eMail)
novice - podatek 145
..[DOMOV]..   ..[DISKUS]..   ..[VODA]..   ..[AKVARIJ]..   ..[HRANA]..   ..[DRST]..   ..[BOLEZNI]..   ..[GALERIJE]..
Anketa
Koliko let se že ukvarjate z diskusi?







predhodne ankete
Novice
Želite prejemati novice DISKUS RoManijE po emailu?
 
Šola kitare
Studio REMIX
 

16.10.2011
Nova hrana za diskuse
objavil: rg
Število ogledov: 184
Nova hrana za diskuse podjetja King British

King British je na tržišče lansiral novo specialno hrano za diskuse.

Hrana za diskuseNova granulirana hrana za diskuse

Na podlagi študije psihologije in prehranskih navad diskusov je King British formuliral novo granulirano hrano za diskuse, za katero zatrjujejo, da se zelo približa naravni dieti diskusov v divjini.

Diskusi imajo relativno kratek prebavni trakt v primerjavi z njihovo velikostjo. Prav iz tega razloga jih lahko z neprimerno hrano "prehranimo". Naravni diskusi v naravi se prehranjujejo z majhnimi količinami, pogosto in skozi ves dan. Majhno zasnovane granule te hrane zagotavljajo naravne prehranske potrebe iz divjine.

Diskusi niso ribe, ki bi izrazito pobirale hrano na površini. Predvsem v divjini, kjer so bolj izpostavljeni predatorjem z zraka in kopnega, se raje prehranjujejo v srednjem območju vodostaja, hrano pa pobirajo tudi po dnu. Prav iz tega razloga je hrana takšne gostote, da počasi in postopno tone proti dnu akvarija.

Študije vsebine želodcev divjih diskusov so pokazale, da se diskusi v naravi prehranjujejo tako z majnimi živalicami, kot tudi rastlinskim materialom. King British diskus granule, prav tako vsebujejo živalsko in rastlinsko komponento, ki krepi imunski sistem ter poudarja barve. Vsebuje tudi primerno količino vitaminov in mineralov.

Nova hrana za diskuse je narejena iz najboljših naravnih sestavin, trdijo pri King British, kar zagotavlja dobro prebavljivost in manjše iztrebke, s čimer pripomore tudi minimalni onesnaženosti akvarijske vode.

Roman Gril






 
Obiskovalec št. 1766693, od 18.03.2004, danes smo 29.3.2024, 14:52:34, vaš IP naslov: 44.222.186.148, ©2007 Roman Gril
izdelava spletnih strani sloHOST | lektoriranje diplom in seminarskih nalog