kontakt (pošlji eMail)
novice - podatek 0
..[DOMOV]..   ..[DISKUS]..   ..[VODA]..   ..[AKVARIJ]..   ..[HRANA]..   ..[DRST]..   ..[BOLEZNI]..   ..[GALERIJE]..
Anketa
Koliko let se že ukvarjate z diskusi?







predhodne ankete
Novice
Želite prejemati novice DISKUS RoManijE po emailu?
 
Šola kitare
Studio REMIX
 

21.06.2005
AmazoN - ToniC
objavil: rg
Število ogledov: 892
AmazoN ToniC - PREDSTAVITEV IZDELKA


Amazon tonic nalepka1607


Amazon tonic je pripravek na naravni osnovi, namenjen zniževanju pH vrednosti v akvariju z DISKUSI in drugimi vrstami rib iz Amazonke.

Amazon tonic dodajamo takrat, kadar je pH vode, ki jo pripravljamo visok nad 7. Poleg tega, da uspešno niža pH vrednost, dodaja vodi tudi koristne huminske, fulvinske in taninske kisline saj poleg ostalih sestavin vsebuje tudi naravne izvlečke Hrasta (Quercus robur) in treh različnih vrst šote.

Amazon tonic blagodejno vpliva na kožno in škržno ter črevesno in želodčno sluznico in nase veže strupe, ki bi se eventuelno pojavili v vodi ali bi prišli v telo preko hrane (svinec ipd).



Slike 186472Slike 139796 Slike 186472
AmazoN ToniC - 120 ml


UPORABA

Amazon tonic je pakiran v embalaži po 120 ml, kar pri mehki vodi od 2-3 kH in visokem pH med 8 in 8,5 zadostuje za približno 1200 litrov vode.

Amazon tonic lahko dodajamo v vodo, ki jo predhodno pripravljamo ali direktno v naseljen akvarij z ribami. Pred prvo uporabo je zaradi specifičnosti različne vode po Sloveniji in drugod priporočljivo pripravek uporabiti izven akvarija, da ne pride do rapidnega padca pH vrednosti v že naseljenem akvariju.

Amazon tonic se lahko kasneje, ko spoznamo lastnosti uporabljene vode uporablja direktno v naseljenem akvariju in sicer ga dodajamo na mestu, kjer je močan pretok (razpršilec ali iztok iz filtra), da se čimprej enakomerno premeša z ostalo akvarijsko vodo.

Amazon tonic nikakor ne smemo dodajati na mestu kjer je dotok vode v filter, saj lahko močno koncentrirana količina Amazon tonica v filtru privede do rapidnega padca pH vrednosti v samem filtru, kar predstavlja šok za Nitrosomonas in Nitrobacter nitrifikacijske bakterije, in jih s tem uničimo, kar privede do motne ali bele vode.

Amazon tonic PA JE OB UPOŠTEVANJU ZGORNJIH NAVODIL NARAVNO IN PREIZKUŠENO VARNO SREDSTVO ZA PRIPRAVO AMAZONSKEGA TIPA VODE.

DOZIRANJE

  • Pri dodajanju 10 ml/100 litrov vode pri pH 8-9 in kH 2-3 dobimo pH 6 - 6,5.
  • Pri dodajanju 10 ml/100 litrov vode pri pH 8-9 in kH 7-8 dobimo pH 7.
Doziranje lahko zaradi specifične sestave različnih voda odstopa, zato je potrebno akvarijsko vodo predhodno testirati s pH in kH testerji.
Amazon tonic ne sme priti v roke otrokom in nepoučenim osebam.

MOŽNOST DOSTAVE PO POŠTI


Amazon tonic lahko naročiš na moj e-mail






 
Obiskovalec št. 1775352, od 18.03.2004, danes smo 26.4.2024, 8:53:27, vaš IP naslov: 3.19.56.45, ©2007 Roman Gril
izdelava spletnih strani sloHOST | lektoriranje diplom in seminarskih nalog